diumenge, 14 de febrer del 2016

Per carnaval, tot s'hi val!

Ara que ha arribat l’època dels carnestoltes (i que a més a Banyoles ho viuen com a una gran festa!) vam decidir anar tots plegats a la rua que organitzaven les diferents AMPA pels carrers.

Carrossa de l'escola Casa Nostra feta amb llaunes reciclades
Sota el lema BNY es ven cada centre educatiu va confeccionar una disfressa i una carrossa que tinguessin a veure amb la seva escola i que recordés a qualsevol cosa que es pugui vendre. La majoria van escollir coses de menjar.. Devien tenir gana quan van fer la tria! N’estic segura que van tenir una bona feinada, era tot impressionant i no vam poder parar de fer fotos!





Foto de grup amb la l'Anna, en Jairo i la Kadijatu
La Kadjatu estava més acostumada a tot aquest espectacle, però jo no havia estat mai a aquella rua i la veritat és que vaig quedar bocabadada. No podria dir quina disfressa em va agradar més, perquè totes estaven molt i molt bé. Vam riure molt ballant les cançons que posaven i comentant les carrosses. Ah, i al final de tot ens van donar xocolata desfeta, que ja sabeu que ens agrada molt no, moltíssim!




Foto amb la Kadijatu a l'Espai Jove
El proper dia que ens vam trobar vam anar al Espai Jove de Banyoles, on ens havíem conegut per primera vegada. La intenció era trobar un espai per fer un joc, però resulta que hi havia una noia que dinamitzava l’espai i que ens va convidar a participar-hi. Vam estar amb d’altres nois de Banyoles fent diverses dinàmiques molt divertides. Primer de tot vam jugar a fer imitacions i encara que ens ho passéssim molt bé la veritat és que endevinar quin ofici estaven representant no va ser gens fàcil. Seguidament vam fer el joc de psicòleg, on cada persona ha de respondre les preguntes que li faci el psicòleg com si fos la persona del costat. És a dir si jo estava al costat dret de la Kadijatu i a ella li preguntaven si porta ulleres havia de contestar que si, perquè encara que ella no en porti jo si que n’utilitzo.

La Kadijatu es va sentir molt a gust en aquell espai, així que li vaig explicar que és obert a tots els joves i que si algun dia hi vol anar dins l’horari establert hi haurà la dinamitzadora fent activitats variades.


Tenim moltes sortides pendents que esperem que amb el pas del temps podem anar fent: anar a jugar a golf, a la bolera o amb les barquetes de l’Estany, entre tantes d’altres!


Per avui us deixem, però mentrestant continuarem vivint experiències inoblidables! Fins la propera!

Alba Combis i Ganigué

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada